Kiriman tidak dijawab | Topik aktif Waktu sekarang ialah Ahad, 16 Jun 2019 6:28 am



Jawab topik  [ 8 kiriman ] 
Pendapat Mengenai laman APIS yang baru 
Pengarang Mesej
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 01 Jan 1970 8:00 am
Kiriman: 10
Lokasi: Auckland, New Zealand
Jawab dengan petikan
Salam,

Sila kemukakan segala cadangan dan komen berkenaan laman web APIS yang terbaru (Julai 2009) di sini. InsyaAllah, saya akan selalu perhatikan respon-respon di sini.

Jangan segan-segan :D


Selasa, 04 Ogo 2009 4:31 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
Khairul, rasa macam kalau kombinasi warna tema yang lebih segar dan attractive kita guna, lagi syok kot? :D


Jumaat, 27 Ogo 2010 8:39 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 01 Jan 1970 8:00 am
Kiriman: 10
Lokasi: Auckland, New Zealand
Jawab dengan petikan
Boleh boleh, InsyaAllah aku boleh usahakan. Cumanye agak sibuk sekarang ni..kalau ade pembantu syok gak :lol: Cadangannya warna oren ek? Ade member-member APIS yang pandai photoshop ke?

Dah cakap berkenaan pembantu, terjemahan untuk forum ni ade yang kene update jugak, kalau ada yang berminat, best ni :D


Jumaat, 27 Ogo 2010 8:51 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
:D No worries Khairul. No need to hurry up. Take time.

Oh ya, insya-Allah jika ada mereka yang macam itu, kita akan cuba maklumkan.


Sabtu, 28 Ogo 2010 3:00 am
Profil YIM
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 01 Jan 1970 8:00 am
Kiriman: 10
Lokasi: Auckland, New Zealand
Jawab dengan petikan
Notice something tak? Bahagian tabs kat muka depan bahagian atas tu sekarang dah ade fade effect. hehe..


Jumaat, 03 Sep 2010 10:56 am
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
:shock: jap...tak berapa perasan la..yang mana satu ni


Sabtu, 04 Sep 2010 2:32 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 01 Jan 1970 8:00 am
Kiriman: 10
Lokasi: Auckland, New Zealand
Jawab dengan petikan
Bahagian yang ni:
4-9-2010 10-33-05 PM.png
4-9-2010 10-33-05 PM.png [ 44.28 KiB | Dilihat 24849 kali ]


Kalau perasan, dah ade effect fade bile die tukar from one item to another, contoh bile die tukar from Artikel to Aktiviti-Program.


Sabtu, 04 Sep 2010 6:36 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
8) ok...dah dapat....tahniah utk. perkembangan tersebut. :)


Sabtu, 04 Sep 2010 7:36 pm
Profil YIM
Papar kiriman sejak:  Susun mengikut  
Jawab topik   [ 8 kiriman ] 

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 1 tetamu


Anda tidak boleh mengirim topik baru dalam forum ini
Anda tidak boleh menjawab topik dalam forum ini
Anda tidak boleh menyunting kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh menghapuskan kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh mengirim lampiran dalam forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron