Kiriman tidak dijawab | Topik aktif Waktu sekarang ialah Ahad, 16 Jun 2019 7:12 am



Jawab topik  [ 38 kiriman ]  Pergi ke muka Sebelumnya  1, 2, 3  Berikutnya
Pendapat Mengenai laman APIS yang lama 
Pengarang Mesej
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:47 pm
Kiriman: 10
Lokasi: ipoh/Melaka
Jawab dengan petikan


Rabu, 06 Ogo 2008 8:32 pm
Profil YIM
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Khamis, 07 Ogo 2008 1:03 am
Kiriman: 1
Jawab dengan petikan
Lawa siot website ni :) Ni theme joomla yang didesign oleh dak sdarian rite?


Khamis, 07 Ogo 2008 1:08 am
Profil
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
mohon shahreza dan team website, serta ajk APIS lain untuk sentiasa update kandungan web ni. baru orang suka baca. artikel pun kena tambah.

promosi web ni pun kena wat.

ana cadangkan kita lancarkan bookmark, button, keychain yang ada unsur nasihat dan hikmah, serta pada atas tu kita muatkan nama APIS dan alamat laman web ni.

boleh x? maksudnya kita jual untuk tampung kos. macam mana pihak iluvislam buat

_________________
Tuhan kami, Engkaulah tujuan kami. Keredhaan-Mu pencarian kami.


Ahad, 07 Sep 2008 5:22 pm
Profil YIM
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
yang paling penting updated~!!! (hari nh dah 10 september tp adv prgrm 5-7 sept masih ade... ape ce nh?)


Rabu, 10 Sep 2008 9:16 am
Profil
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Ahad, 22 Jun 2008 10:28 am
Kiriman: 45
Jawab dengan petikan
bagus222.......teruskan usaha kita...


Rabu, 03 Dis 2008 10:15 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam...hehe ya
sungguh lawa...tkasih pada encik yg tlg designkan...

:)


Ahad, 07 Dis 2008 4:10 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam

humm...afwan2...sibuk dengan exam hari tu
segala idea encik presiden akan kami usahakan...doakn ya


Ahad, 07 Dis 2008 4:12 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Ahad, 07 Dis 2008 11:19 pm
Kiriman: 10
Lokasi: terengganu
Jawab dengan petikan
salam
komen ana bleh la tahan web nie

sorry klu terasa..

tapi hrp lebih banyakkan sumething yg menarik,,jadikan web2,,

yang famous sbg rujukan..


Sabtu, 10 Jan 2009 6:12 pm
Profil WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
humm.tkasih ya

tapi kami kekurangna tnaga pakar dalam bidang edit2 layout web ni
humm.

kalau kamu ada kwan yang boleh tolong. :)
boleh la jadikan menarik


Ahad, 11 Jan 2009 9:06 am
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Ahad, 07 Dis 2008 11:19 pm
Kiriman: 10
Lokasi: terengganu
Jawab dengan petikan
insyaAllah..:)


Isnin, 12 Jan 2009 12:15 pm
Profil WWW
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Selasa, 23 Dis 2008 4:17 pm
Kiriman: 19
Lokasi: Kuala Lumpur
Jawab dengan petikan
salam...

pekate letak lagu.. or selawat.. zkir ustaz akil hayy ke?

hehe..

;)


Isnin, 12 Jan 2009 1:39 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan

_________________
Tuhan kami, Engkaulah tujuan kami. Keredhaan-Mu pencarian kami.


Khamis, 15 Jan 2009 3:19 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 16 Jul 2008 11:54 am
Kiriman: 69
Lokasi: From Baling TO JB
Jawab dengan petikan
Salam,

Ana tak ada masa untuk tolong bab-bab design dan tak pandai. Cuma jika enta orang nak mintak tolong dr segi teknikal bolehlah. Lagipun ana memang dah lama buat web hosting. Nak taja laman pun insyaAllah boleh..


Jumaat, 16 Jan 2009 2:27 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan

_________________
Tuhan kami, Engkaulah tujuan kami. Keredhaan-Mu pencarian kami.


Jumaat, 16 Jan 2009 2:48 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 25 Jun 2008 5:40 pm
Kiriman: 47
Lokasi: Rawang,Selangor
Jawab dengan petikan
betul2.jom siapa yg berminat nak tolong web ini.tak reti pun tak pe,yg penting sanggup bg komitmen yg tinggi..

to abi qalam : \"ENTA ORANG\" (dah lama tak dgr perkataan ni.exco2 badar dulu selalu guna ms bg pengisian kat musolla ;) )


Ahad, 25 Jan 2009 9:22 pm
Profil YIM WWW
Papar kiriman sejak:  Susun mengikut  
Jawab topik   [ 38 kiriman ]  Pergi ke muka Sebelumnya  1, 2, 3  Berikutnya

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 1 tetamu


Anda tidak boleh mengirim topik baru dalam forum ini
Anda tidak boleh menjawab topik dalam forum ini
Anda tidak boleh menyunting kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh menghapuskan kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh mengirim lampiran dalam forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron