Portal APIS - Forum
https://forum.alumni-sbp.org.my/

Pendapat Mengenai laman APIS yang baru
https://forum.alumni-sbp.org.my/viewtopic.php?f=14&t=701
Muka 1 daripada 1

Pengarang:  silverks [ Selasa, 04 Ogo 2009 4:31 pm ]
Perkara kiriman:  Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

Salam,

Sila kemukakan segala cadangan dan komen berkenaan laman web APIS yang terbaru (Julai 2009) di sini. InsyaAllah, saya akan selalu perhatikan respon-respon di sini.

Jangan segan-segan :D

Pengarang:  ikhwanzhaki [ Jumaat, 27 Ogo 2010 8:39 pm ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

Khairul, rasa macam kalau kombinasi warna tema yang lebih segar dan attractive kita guna, lagi syok kot? :D

Pengarang:  silverks [ Jumaat, 27 Ogo 2010 8:51 pm ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

Boleh boleh, InsyaAllah aku boleh usahakan. Cumanye agak sibuk sekarang ni..kalau ade pembantu syok gak :lol: Cadangannya warna oren ek? Ade member-member APIS yang pandai photoshop ke?

Dah cakap berkenaan pembantu, terjemahan untuk forum ni ade yang kene update jugak, kalau ada yang berminat, best ni :D

Pengarang:  ikhwanzhaki [ Sabtu, 28 Ogo 2010 3:00 am ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

:D No worries Khairul. No need to hurry up. Take time.

Oh ya, insya-Allah jika ada mereka yang macam itu, kita akan cuba maklumkan.

Pengarang:  silverks [ Jumaat, 03 Sep 2010 10:56 am ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

Notice something tak? Bahagian tabs kat muka depan bahagian atas tu sekarang dah ade fade effect. hehe..

Pengarang:  ikhwanzhaki [ Sabtu, 04 Sep 2010 2:32 pm ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

:shock: jap...tak berapa perasan la..yang mana satu ni

Pengarang:  silverks [ Sabtu, 04 Sep 2010 6:36 pm ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

Bahagian yang ni:
4-9-2010 10-33-05 PM.png
4-9-2010 10-33-05 PM.png [ 44.28 KiB | Dilihat 29331 kali ]


Kalau perasan, dah ade effect fade bile die tukar from one item to another, contoh bile die tukar from Artikel to Aktiviti-Program.

Pengarang:  ikhwanzhaki [ Sabtu, 04 Sep 2010 7:36 pm ]
Perkara kiriman:  Re: Pendapat Mengenai laman APIS yang baru

8) ok...dah dapat....tahniah utk. perkembangan tersebut. :)

Muka 1 daripada 1 Semua waktu adalah UTC + 8 jam
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/