Kiriman tidak dijawab | Topik aktif Waktu sekarang ialah Sabtu, 19 Jun 2021 9:08 am



Jawab topik  [ 38 kiriman ]  Pergi ke muka 1, 2, 3  Berikutnya
Pendapat Mengenai laman APIS yang lama 
Pengarang Mesej
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Isnin, 16 Jun 2008 6:19 pm
Kiriman: 4
Jawab dengan petikan
Salam ,

Rakan-rakan , boleh bagi pendapat pasal web baru ini . =)


Khamis, 19 Jun 2008 1:09 am
Profil
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
erm, ada content yg lama missing kot... :)....cuba check tgk...

_________________
Tuhan kami, Engkaulah tujuan kami. Keredhaan-Mu pencarian kami.


Khamis, 19 Jun 2008 11:41 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
Salam 3laik

ikhwanzhaki ~

hehe, alhamdulillah sudah dibuat apa yg dimnta, lihat la di muka depa...sudah ada sih :laugh:


Jumaat, 20 Jun 2008 12:41 am
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Isnin, 16 Jun 2008 6:19 pm
Kiriman: 4
Jawab dengan petikan
Rasa-rasa macam tak perlu saja mende tuh . Haha.


Jumaat, 20 Jun 2008 8:53 am
Profil
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Sabtu, 21 Jun 2008 2:57 am
Kiriman: 6
Lokasi: Perak -->Terengganu
Jawab dengan petikan
salam alaika..
semoga istiqamah dlm dakwah yg dilakukan skrg..
byk keje kene buat tambah2 lg kalo baru nak hidup..
semoga dipermudahkan sgl urusan,insyaallah


Sabtu, 21 Jun 2008 3:19 am
Profil YIM
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
yang beri komen admin je ana tgk... sangat tk update... dr minggu lepas smpai ari nh input masih lagi yg sma... b optimis never b narrow minded... gud luck


Isnin, 23 Jun 2008 3:01 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam

Baihaqi ~

afwan ya sebab tak update selalu, ada masalah-masalah yang tak dapat nak dielakkan...diharap dapat bersabar ya...oh ya tkasih utk komen itu ya :)

insyaAllah usaha untuk menaiktaraf dari segi pengurusan akan digandakan...salam


Isnin, 23 Jun 2008 3:49 pm
Profil YIM WWW
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 13 Jun 2008 12:37 pm
Kiriman: 1
Jawab dengan petikan
Tahniah atas usaha kalian dlm merealisasikn lmn web trbaru ni..
harap dpt divariasikn lg isi kandngn di masa akn dtg..insyaAllah:)


Isnin, 23 Jun 2008 9:43 pm
Profil
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan

_________________
Tuhan kami, Engkaulah tujuan kami. Keredhaan-Mu pencarian kami.


Jumaat, 27 Jun 2008 8:50 pm
Profil YIM
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 27 Jun 2008 10:05 pm
Kiriman: 1
Jawab dengan petikan
;) bes r...
nampak gempak...
cuma loading lambat


Jumaat, 27 Jun 2008 10:18 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam 3laik

tkasih atas komentar kamu

insyaAllah akan diperbaiki :silly:


Khamis, 03 Jul 2008 8:54 am
Profil YIM WWW
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Selasa, 24 Jun 2008 5:13 pm
Kiriman: 5
Jawab dengan petikan
Assalamu alaykum wmrt.

Alfu mabruk..
satu revolusi laman web apis yg lebih mudah digunakan dan friendly,
ana rasa berpotensi untuk diaktifkan dari masa ke masa, InshaAllah dgn usaha kita yang merintis ni.

di sini ana rangkumkan sekali cadangan ana- untuk menjadikan website ni lebih dekat di hati pelajar lepasan /pelajar sbp..apa kata di sudut pautan itu diletakkan sekali senarai bloggers lepasan dan pelajar sbp sekarang( memandangkan sekarang majoriti pelajar sbp mempunyai blog masing2 untuk memberikan pendapat masing2, berkongsi kisah dan pengalaman juga perkembangan diri terkini). Caranya: samada webmaster masukkan url blog atau mungkin mereka sendiri boleh mendaftarkan blog mereka ke dalam ruangan pautan untuk memperluas connection di samping bertaaruf.secara tak langsung, mereka akan sentiasa men\'ziarahi\' website ni untuk mencari blogmates baru, dan sekaligus akan cuba membaca artikel2 dakwah yg disediakan, berforum dsb. Mungkin cdgn ni harus dipertimbang pro dan kontranya terlebih dahulu.Sekadar cadangan.

Cuma ana nak minta satu koreksi- boleh tukarkan nama Lajnah Baitulmal kepada lajnah EKONOMI?
(updated name sewaktu muktamar tempoh hari)

Mushakkir awiey:)


Khamis, 03 Jul 2008 11:51 am
Profil
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Rabu, 09 Jul 2008 5:42 am
Kiriman: 1
Jawab dengan petikan
Salam Sejahtera,

Laman web ini sesuai dengan tajuknya. jangan risaukan layout. the best thing at the moment kita kena ramai-ramai promosikan laman web ini. masih ramai lagi yang tidak mengetahui tentang laman web ini.

Dalam mengembangkannya tiada sebarang masalah dengan website ini. cantik dan mudah.
tahniah kepada para webmaster.

yang penting kita menyampaikan kepada rakan-rakan kita mengenainya.

sekian


Rabu, 09 Jul 2008 7:38 am
Profil WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam

hehe, tkasih atas pendapat kamu jom sama2 kita perkasakan lagi usaha mempromosi

sekian :)


Rabu, 09 Jul 2008 10:33 am
Profil YIM WWW
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
bgus2... nmpk komitmen... thniah kpd sume mereka yg terlibat... keep it up...


Isnin, 14 Jul 2008 12:42 am
Profil
Papar kiriman sejak:  Susun mengikut  
Jawab topik   [ 38 kiriman ]  Pergi ke muka 1, 2, 3  Berikutnya

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 1 tetamu


Anda tidak boleh mengirim topik baru dalam forum ini
Anda tidak boleh menjawab topik dalam forum ini
Anda tidak boleh menyunting kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh menghapuskan kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh mengirim lampiran dalam forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron