Portal APIS - Forum
https://forum.alumni-sbp.org.my/

APIScookies On The Go~
https://forum.alumni-sbp.org.my/viewtopic.php?f=17&t=299
Muka 1 daripada 1

Pengarang:  elfalahyn [ Sabtu, 13 Sep 2008 2:49 pm ]
Perkara kiriman:  APIScookies On The Go~

InshaAllah di ruang ini kita akan berkomunikasi mengenai PROJEK APIScookies yang sedang dijalankan.

updates oleh agen2 terlantik, pertanyaan, tempahan, dsb.

p/s: iklan apiscookies taknak letak di website ni ke?:)

Pengarang:  ikhwanzhaki [ Sabtu, 13 Sep 2008 5:17 pm ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

aah. reza harap krew anta dapat prmote APIS cookies kat sini.

anyway, family ana dan kawan2 ana kat sini ada tunjuk respon +ve nak beli. hehe...memang tempting cookies tu sumer. insy ALLAH ana dapatkan melalui fakhrul

Pengarang:  shahreza [ Ahad, 14 Sep 2008 12:41 pm ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

salam...afwan2....an baru habis exam hari tu...insyaAllah tak lama lagi an ada exam balik...humm insyaAllah an akan beri masa utk promosi biskut tu....

kepada semua ------------

Sesiapa yang berminat nak beli biskut yang SEDAP SANGAT2 ni, boleh kemukakan tempahan kalian di forum ni, sertakan sekali alamat, dan apa2 maklumat pengenalan mengenai diri kalian ok ^__^

selamat membeli...salam ramadhan

Pengarang:  Abi Qalam [ Isnin, 15 Sep 2008 11:42 am ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

Ni koi raya ka?

Pengarang:  shahreza [ Selasa, 16 Sep 2008 8:32 pm ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

salam...

ya ^__^, kalau berminat, boleh buat tempahan

Pengarang:  Abi Qalam [ Rabu, 17 Sep 2008 8:36 am ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

Best Gak tuh,

Kalau pos selamat ke? Ana kat Johor ni.

Almond London - 2

Shortbread - 2

Roses Delight - 2

Ok, akaun sapa nak masuk duit ni?

Pengarang:  shahreza [ Rabu, 17 Sep 2008 10:49 am ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

salam...

hummm...abang boleh hubungi no ini

013-2312667 / 017-6205065 (saudari fateen)

insyaAllah dia akan membantu abang

Pengarang:  shm [ Rabu, 17 Sep 2008 8:28 pm ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~

hmm... klu bli online x bley ke?
sng skit..
hehe~ :P

Pengarang:  Abi Qalam [ Jumaat, 19 Sep 2008 8:50 am ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~


Pengarang:  elfalahyn [ Jumaat, 19 Sep 2008 10:16 am ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~


Pengarang:  elfalahyn [ Jumaat, 19 Sep 2008 10:18 am ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~


Pengarang:  shahreza [ Jumaat, 19 Sep 2008 8:14 pm ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~


Pengarang:  Abi Qalam [ Rabu, 24 Sep 2008 12:25 pm ]
Perkara kiriman:  Re:APIScookies On The Go~


Muka 1 daripada 1 Semua waktu adalah UTC + 8 jam
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/