Kiriman tidak dijawab | Topik aktif Waktu sekarang ialah Isnin, 28 Sep 2020 11:49 am



Jawab topik  [ 2 kiriman ] 
Logo SBP 
Pengarang Mesej
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 01 Jan 1970 8:00 am
Kiriman: 10
Lokasi: Auckland, New Zealand
Jawab dengan petikan
Salam.

Setakat ni, semua logo SBP yg boleh dapat kat internet semuanya rendah kualiti, bermakna kebanyakannya hanyalah gambar logo yg ditangkap menggunakan kamera, jadi tak sesuai untuk digunakan untuk paparan di internet.

Jadi, saya telah berusaha untuk melukis kembali logo SBP menggunakan Photoshop, dan inilah hasilnya.

sbp-logo.png
sbp-logo.png [ 15.01 KiB | Dilihat 6195 kali ]


Logo ni disimpan dalam format PNG, jadi takde background, ade transparency je, senang kalau nak tambah background sebarang warna. Kalau nak dalam format PSD, boleh mintak kat sini. InsyaAllah saya boleh uploadkan.

Kalau perlu guna di mana-mana, boleh ambil insyaAllah, asalkan tak melanggar peraturan hakcipta dan penggunaan rekabentuk logo tersebut.


Rabu, 29 Jul 2009 6:11 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
Salam. Tahniah dan terima kasih Khairul! Semoga ALLAH beri sebaik-baik balasan kepada anda. Yg ni baru lawa :D


Sabtu, 01 Ogo 2009 5:22 am
Profil YIM
Papar kiriman sejak:  Susun mengikut  
Jawab topik   [ 2 kiriman ] 

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 1 tetamu


Anda tidak boleh mengirim topik baru dalam forum ini
Anda tidak boleh menjawab topik dalam forum ini
Anda tidak boleh menyunting kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh menghapuskan kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh mengirim lampiran dalam forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron