Kiriman tidak dijawab | Topik aktif Waktu sekarang ialah Jumaat, 18 Jun 2021 11:11 pm



Jawab topik  [ 13 kiriman ] 
Sek Men Sains Sultan Mohd Jiwa, Sungai Petani 
Pengarang Mesej
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 16 Jul 2008 11:54 am
Kiriman: 69
Lokasi: From Baling TO JB
Jawab dengan petikan
Salam,

Adik-adik yang dikasihi, abang ni dah tinggal zaman sekolah dah berbelas tahun, cuma mungkin boleh tambah Sekolah Menengah Sains Sultan Mohamad Jiwa dalam list SBP.

Walaupun dah berbelas tahun dah, tapi still boleh consider sebagai alumni kan? InsyaAllah Ta\'ala


Rabu, 16 Jul 2008 12:17 pm
Profil YIM WWW
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
btol2... ana pn da berbelas bulan tinggalkn skola ana... insyaALLAH kita berada dlm situasi yg sma


Rabu, 16 Jul 2008 11:27 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Selasa, 03 Jun 2008 5:51 pm
Kiriman: 37
Lokasi: lembah nil
Jawab dengan petikan
salam\'alaik

wahai sahabat2 sekalian...

bila mana dikatakan \'meninggalkan\' atau \'bekas\' maka anda adalah alaumni..

jadi antum sangat diraikan untuk me\'ramaikan\' dan meriang ria kan suasana dalam APIS..

DAFTAR lah segera dengan kami (APIS)!!! hehe
anda kan diraikan, insyaallah... :lol:


Isnin, 21 Jul 2008 7:45 pm
Profil
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
ana ahli berdaftar tp tk diraikn pn...


Selasa, 22 Jul 2008 8:48 am
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Selasa, 03 Jun 2008 5:51 pm
Kiriman: 37
Lokasi: lembah nil
Jawab dengan petikan
:cheer: loh...gitu pulak??.. :ohmy:

kesian..:(

\'rai\' ni subjektif wahai saudara baihaqi..:laugh:

jadi byk cara nta diraikan. nta ja yang xsedar kot.
apa2 pun jasamu dikenang.:) memang nta dah banyak jasa kat APIS ni..

insyaallah Ganjarannya akan saudara peroleh di SANA nanti.

jangan gundah , jangan resah!!:)


Selasa, 22 Jul 2008 12:06 pm
Profil
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
byknye emoticon nti... was2 pulak ana.... tkpe2... ana baru naek pgkt jd senior boarder... kite diraikn da la tu... apa2 pn maaf sgt2 atas kesilapan budi bicara, kesalahan tatabahasa, kekurangan simpulan bahasa, ketiadaan peribahasa....


Ahad, 03 Ogo 2008 3:38 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:47 pm
Kiriman: 10
Lokasi: ipoh/Melaka
Jawab dengan petikan
saudara baihaqi,

bahasa nta dh cun dh...

cume...

mgkin kurg gula kot...

tmbh la sket gula..

bru ade rse manis sket...

eheh...;)


Sabtu, 09 Ogo 2008 11:26 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Selasa, 03 Jun 2008 5:51 pm
Kiriman: 37
Lokasi: lembah nil
Jawab dengan petikan
betoi, betoi ana setuju ngan k hajar.

apa anta nak was2 wahai saudara baihaqi. dah admin letak byk2 emoticon jd an gunakan dgn semaksima yg mungkin. nak elakkan pembaziran emoticons.


Ahad, 10 Ogo 2008 5:59 pm
Profil
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
pakatan admins sedang menyerang ana.... btw tahukah anda? bhw sewaktu kementerian pelajran malaysia masih lagi mngguna pakai sistem ranking keputusan peperiksaan pmr spm, sms sultan mat jiwa selalu dpt no 1 bagi keseluruhan skola di kedah... cayalah sms sultan mat jiwa!!!


Isnin, 11 Ogo 2008 6:04 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Selasa, 03 Jun 2008 5:51 pm
Kiriman: 37
Lokasi: lembah nil
Jawab dengan petikan


Jumaat, 15 Ogo 2008 9:18 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Selasa, 03 Jun 2008 5:51 pm
Kiriman: 37
Lokasi: lembah nil
Jawab dengan petikan


Jumaat, 15 Ogo 2008 9:19 pm
Profil
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Jumaat, 20 Jun 2008 2:29 am
Kiriman: 68
Jawab dengan petikan
ehem ana masih lagi senior boarder... mana layak nak jadi admin... tk cukup faqih alim tsiqah wara\' ariff sharif spt admins yg laen... harap dpt dikongsi ilmu pengetahuan


Rabu, 10 Sep 2008 9:43 am
Profil
Senior Boarder
Senior Boarder

Menyertai pada: Ahad, 22 Jun 2008 10:28 am
Kiriman: 45
Jawab dengan petikan
emotion....adalah satu tanda ada orang menyayangi anda...baihaqi...makin banyak makin sayang orang itu...tapi pastinya sayang kerana Allah...huhu...biar kita kalah lawan hujah admin..jagn kita kalah di hadapan Allah kelak...wa caya sama lu...


Rabu, 03 Dis 2008 11:56 pm
Profil
Papar kiriman sejak:  Susun mengikut  
Jawab topik   [ 13 kiriman ] 

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 1 tetamu


Anda tidak boleh mengirim topik baru dalam forum ini
Anda tidak boleh menjawab topik dalam forum ini
Anda tidak boleh menyunting kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh menghapuskan kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh mengirim lampiran dalam forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron