Kiriman tidak dijawab | Topik aktif Waktu sekarang ialah Sabtu, 19 Jun 2021 8:45 am



Jawab topik  [ 13 kiriman ] 
APIScookies On The Go~ 
Pengarang Mesej
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Selasa, 24 Jun 2008 5:13 pm
Kiriman: 5
Jawab dengan petikan
InshaAllah di ruang ini kita akan berkomunikasi mengenai PROJEK APIScookies yang sedang dijalankan.

updates oleh agen2 terlantik, pertanyaan, tempahan, dsb.

p/s: iklan apiscookies taknak letak di website ni ke?:)


Sabtu, 13 Sep 2008 2:49 pm
Profil
Administrator
Administrator
Avatar pengguna

Menyertai pada: Khamis, 15 Mei 2008 4:26 pm
Kiriman: 115
Lokasi: Malaysia
Jawab dengan petikan
aah. reza harap krew anta dapat prmote APIS cookies kat sini.

anyway, family ana dan kawan2 ana kat sini ada tunjuk respon +ve nak beli. hehe...memang tempting cookies tu sumer. insy ALLAH ana dapatkan melalui fakhrul

_________________
Tuhan kami, Engkaulah tujuan kami. Keredhaan-Mu pencarian kami.


Sabtu, 13 Sep 2008 5:17 pm
Profil YIM
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam...afwan2....an baru habis exam hari tu...insyaAllah tak lama lagi an ada exam balik...humm insyaAllah an akan beri masa utk promosi biskut tu....

kepada semua ------------

Sesiapa yang berminat nak beli biskut yang SEDAP SANGAT2 ni, boleh kemukakan tempahan kalian di forum ni, sertakan sekali alamat, dan apa2 maklumat pengenalan mengenai diri kalian ok ^__^

selamat membeli...salam ramadhan


Ahad, 14 Sep 2008 12:41 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 16 Jul 2008 11:54 am
Kiriman: 69
Lokasi: From Baling TO JB
Jawab dengan petikan
Ni koi raya ka?


Isnin, 15 Sep 2008 11:42 am
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam...

ya ^__^, kalau berminat, boleh buat tempahan


Selasa, 16 Sep 2008 8:32 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 16 Jul 2008 11:54 am
Kiriman: 69
Lokasi: From Baling TO JB
Jawab dengan petikan
Best Gak tuh,

Kalau pos selamat ke? Ana kat Johor ni.

Almond London - 2

Shortbread - 2

Roses Delight - 2

Ok, akaun sapa nak masuk duit ni?


Rabu, 17 Sep 2008 8:36 am
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan
salam...

hummm...abang boleh hubungi no ini

013-2312667 / 017-6205065 (saudari fateen)

insyaAllah dia akan membantu abang


Rabu, 17 Sep 2008 10:49 am
Profil YIM WWW
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Rabu, 17 Sep 2008 7:08 pm
Kiriman: 4
Jawab dengan petikan
hmm... klu bli online x bley ke?
sng skit..
hehe~ :P


Rabu, 17 Sep 2008 8:28 pm
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 16 Jul 2008 11:54 am
Kiriman: 69
Lokasi: From Baling TO JB
Jawab dengan petikan


Jumaat, 19 Sep 2008 8:50 am
Profil YIM WWW
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Selasa, 24 Jun 2008 5:13 pm
Kiriman: 5
Jawab dengan petikan


Jumaat, 19 Sep 2008 10:16 am
Profil
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Menyertai pada: Selasa, 24 Jun 2008 5:13 pm
Kiriman: 5
Jawab dengan petikan


Jumaat, 19 Sep 2008 10:18 am
Profil
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Sabtu, 19 Apr 2008 11:44 pm
Kiriman: 88
Lokasi: Bangi, Selangor
Jawab dengan petikan


Jumaat, 19 Sep 2008 8:14 pm
Profil YIM WWW
Administrator
Administrator

Menyertai pada: Rabu, 16 Jul 2008 11:54 am
Kiriman: 69
Lokasi: From Baling TO JB
Jawab dengan petikan


Rabu, 24 Sep 2008 12:25 pm
Profil YIM WWW
Papar kiriman sejak:  Susun mengikut  
Jawab topik   [ 13 kiriman ] 

Siapa dalam talian

Pengguna yang melayari forum ini: Tiada pengguna berdaftar dan 0 tetamu


Anda tidak boleh mengirim topik baru dalam forum ini
Anda tidak boleh menjawab topik dalam forum ini
Anda tidak boleh menyunting kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh menghapuskan kiriman anda dalam forum ini
Anda tidak boleh mengirim lampiran dalam forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron